I mange år opstår der i et moderne badeværelse en tavs kamp mellem nødvendige praktiske og designernes ideer. Nu og igen sted folk der noget ud af fælles. En af de demonstrative eksempler af denne art kan være et badekar, lavet af en naturligt træ. Af anden grund mener vi, at vand og træ er inkompatibel. Men lad os huske gamle små bøtter, fade og trug. Godt, vi kan overveje en træ badekar en fjern efterkommer af sin arkaiske forfædre, og det ser ind i fremtiden med ganske stor selvtillid.

Sikkert, træ er ikke for egnet til at gøre Badeværelse Kampprogram, men en generel tendens til at ofre mere funktionalitet til glamourøse udvendig bragt blokke af rige woods tilbage til omsætning. Derudover spillede en vis rolle ved en ændring i den sociale outlook og ønske at bringe ens liv flere af naturlighed, og selvfølgelig, en måde for alle real. Som et resultat, er træ blevet et fantastisk lokkemiddel for feminin forbruger. En mulighed for at have i sit badeværelse en sjælden, stilfuld og faktisk symbolsk objekt har fuldstændig kompensation for nogle ikke-praktiske og medvirken til pleje.

Ikke kun træ badekar, men stilfuld badekar.

Under sidste århundreder blev praktisk taget alle de fartøjer, som krydsede vidder af havene og oceanerne af jorden, bygget kun fra træ. Denne århundreder gamle erfaringer blev opfanget af de moderne producenter af træ badekar. De bruger til deres produktion kun arter af træsorter, som naturligvis har en høj stabilitet mod fugtigere angreb, ligesom teak træ blokke, mahogni, wenge træ, lærk, i. e. dem, som historisk set var mest værdsat af skibsbyggere. Et dyrt og sofistikeret moderne badeværelse teknologi, ved hjælp hvoraf badekar er beskyttet mod ødelæggende virkning af fugt, er en frugt af håndtering udvikling til skibe og lystbåde skrog. En særlig chic er i forsøget på at bevare træ i sin primeval skønhed, at minimere alle synlige belægninger. Glat og strømlinet, disse badekar er fremstillet af fremragende montering fragmenter, de er poleret og i nogle tilfælde dækket med ekstra lak, og som et resultat, de udgør en absolut hele strukturen. En smuk tekstur af blok bliver en yderligere dekorative faktor. Naturligvis, hver producent holder detaljerne i hemmelighed.

Men nogle hemmeligheder sive ud.

Badekar af deres ydre minder ofte yndefulde bark og lystbåde. En interessant kendsgerning: en af italienske fabrikker, der i sin tid bygget lystbåde, blev nu eftermonteret for at producere badekar!

Meget logisk, at denne meget disposition er blevet en af de mest populære blandt designere. Disse badekar er især godt for nye badeværelse designs, stylet i sådanne populære nu tendenser som Zen, ambient og minimalisme. De ikke kun dejligt udrette indre, men kaldes i første billig mdf plader omgang for at tiltrække stor opmærksomhed nemlig til sig selv, og de er de vigtigste stil-dannende faktor i badeværelset i alt. Normalt, er sådan et badekar placeret i midten af et badeværelse, ofte på et podium, således at anholde opmærksomheden af alle, der indtaste.

De andre temmelig udbredte typer er massive rektangulært badekar, udføres fra en blok af naturtræ eller specielt behandlede krydsfiner. Ved første øjekast kan det synes, at de ikke skal være så behageligt, men det er ikke sandt. For at en person følte comfy inde i sådan en temmelig hårdt og dybe rektangulære struktur, er en jævnt bøjet seng med en nakkestøtte placeret der.

London bygherrer: badeværelse i træ. Del 1.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.