Hvis du vil købe lydbøger på din computer, er det nødvendigt at vide, hvilke titler der er tilgængelige. De typer lydbøger online, du kan købe på cd, er varierede, og det er ikke overraskende. Romantik, science fiction, horror, komedie og forretning er de hyppigst anvendte genrer. Det er vigtigt at forstå, hvordan lydbøger fungerer, før du køber dem.

Download lydbøger gratis på cd. Det største problem med lydbøger er, at de ikke læses som tekst. Du vil se teksten i vers, når du læser romantik romaner. Disse lydbøger er gratis og kan læses ved normale hastigheder. Du kan finde lydbogen løber tør for tid, hvis du er en hurtig læser. Hvis du kan lide denne genre, er dette muligvis ikke et problem for dig. Men hvis dit læseniveau er gennemsnitligt, vil lydbøger på cd sandsynligvis ikke være af interesse for dig.

Audiobook Direct er en online butik, hvor du kan bestille lydbøger til din computer. De kan sendes direkte til din e-mail eller downloades til din computer. Dette er den enkleste måde at købe en lydbog på. Det er også den billigste måde at købe lydbøger på. Du kan bestille en række lydbøger via e-mail for færre penge end traditionelle boghandlere.

AudiobookDiscovery har mange lydbøger til rådighed til leje i Rental Program. RentalMarks er hjemsted for tusindvis af bøger, herunder romantik, science fiction-historier, skrækhistorier og forretningsoplysninger. Klik på den titel, du ønsker at bestille, og vent derefter på din e-mail. Når din ordre er fuldført, skal du klikke på knappen “Bestil nu” og vente på, at dit valg sendes til din e-mail.

Læsning i sengen Du kan lytte til lydbøger fra cd’ en, mens du ligger ned. Hvis du tilslutter en MP3-cd til stereoanlægget i hjemmet, kan du lytte til en af dine foretrukne lydbøger. Du kan lytte til din lydbog, mens du har øretelefoner på. Hvis du føler dig bedre og mere energisk, kan du gå tilbage til at læse. Denne teknik giver dig mulighed for at læse mindre og stadig have en afslappende oplevelse.

En anden måde at spare penge er at slutte sig til hæren af lydbøger klubmedlemmer, der abonnerer på flere online klubber. Hvert abonnement inkluderer en særlig rabat for hver bog. Dette giver dig mulighed for at spare penge på avancerede lydbøger. Hvert abonnement indeholder en liste over lydbøger, der i øjeblikket er tilgængelige i dit valg. Tjek dine valg og tilføje titlerne til din indkøbskurv.

Sådan lytter du til lydbøger på cd