Vi har alle hørt at deprimerende erklæring om, at et nyt køretøj afskrives i værdien for det andet du trække væk fra forhandleraftalen. Jeg plejede at tror, det var en overdrivelse, indtil min ven kom ind i et vrag i hendes Dodge Durango en uge efter hun købte den. Forsikringen ville ikke give hende nok til at dække, købe en ny selvom hun ikke var skyld i ulykken. Hun var nødt til at få en advokat og til sidst hun var i stand til at få et nyt køretøj til at erstatte det, men ikke uden en hel cirkus, der foregår omkring spørgsmålet for et par måneder.

Købe en ny bil er en udgift, som du skal overveje meget omhyggeligt. De månedlige ydelser kan sikker tage en luns ud af din disponible indkomst. Du skal også overveje omkostningerne ved nummerplader, forsikring, gas og regelmæssig vedligeholdelse på køretøjet. For at hjælpe dig med at finde de bedste tilbud på det nye køretøj af dit valg vil du udfører nogle forskning, før du starter forhandlinger med sælger.

Der er en række måder at finde ud af den bogførte værdi på et bestemt køretøj. Du kan gå til eller Du kan få en meget detaljeret pris ved notering gøre af køretøjet, de forskellige tilbehør det tilbyder og kilometertal. Disse oplysninger vil hjælpe dig med at finde den laveste pris, kan du forvente at købe dette køretøj for.

Næste, tage et nærmere blik på din kredit rapport, så du ved præcis hvilken rente du kan forvente på et nyt køretøj. Denne måde du ikke spilder din tid studehandler med salget. Se hvad de tilbyder dig til en pris og finansiering før du sætter dine oplysninger i spil. Hvis de svarer eller slå det så stor. Hvis de ønsker at give dig højere pris eller rente, præsentere din researchede oplysninger. Hvis de ikke vil sælge dig køretøjet til denne pris med renten, så gå et andet sted.

Oktober er en meget god tid på året til at begynde at overveje køb af et nyt køretøj. Dette er fordi de ønsker at begynde at rydde ud køretøjer på masser at gøre plads til næste års modeller, der vil snart ankommer. Da mange køretøj forhandlere ikke se meget i vejen for salget over vinteren på grund af kulden og feriesæsonen, de er mere tilbøjelige til at præsentere dig med del af tallet til at sælge.

Hvis du ser andre salg omkring helligdage kan de være en god tid at spare penge så godt. Nøglen til at gøre sikker på det er et godt køb er at sørge for omkostningerne ikke har været oppustet eller din interesse rangerede jacked op en procent eller to til at dække de salgsfremmende af køretøjet. Alt for mange mennesker bliver fanget i, hvad de ser på forruden af et køretøj i stedet kigge på det store billede.

Nye køretøjer ender ofte med en ridse eller en bule i dem snart efter du køber dem. Mens dette kan være meget oprørende gøre du virkelig ikke meget om den. Nogen forlader deres indkøbsvogn på parkeringspladsen af butikken kan resultere i vinden kører det ind i dit køretøj. Du kan finde gode tilbud af nye køretøjer, der har nogle organ skader såsom små ridser og endda hagl skader fra en nylig storm. I de fleste tilfælde vil du spare flere gange hvad det koster dig at reparere skaden.

For at motivere incitamenter kunderne til at foretage et køb af et nyt køretøj i stedet for bare at kigge mange forhandlere som 0% finansiering og kontant tilbage. Sørg for, du finde ud af alle detaljer af sådanne kampagner, som de kan være en god måde at spare penge eller de kan koste dig mere i det lange løb. Tage sig tid til at beregne alle mulige scenarier, således at du får købet du var efter med din ny bil køb.

At finde et godt tilbud på et nyt køretøj
Tagged on:         

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.