Vil du vide hvordan man kan øge reklame for din hjemmeside, i en sikker og stabil måde? Du kan ikke indse det, men mange webstedsoperatører bruge det samme trick til at generere trafik til næsten ingenting.

Der er? Skriv indholdsrige og fokuseret artikler og underkaste sig bibliotek sites, andre folks sites og ezines. Denne proces kaldes artikel skriftligt og artiklen markedsføring.

Nu, hvorfor skulle en ezine publisher eller hjemmeside ejer ønsker at sende dine målrettede artikler på deres hjemmesider eller bruge dine artikler til deres adresselister? Svaret er, at ikke mange kan producere tonsvis af indhold, der er specifikke og målrettede. Og tonsvis af indhold af høj kvalitet hjælper til at opbygge trafik til deres websteder og loyale abonnenter på deres adresselister.

Her er hvor din artikel kommer. Til gengæld for en byline og et link til dit websted (kaldet en “ressource box”) tillader du website ejere til at bruge dit indhold, som det er. Ingen får lov til at foretage ændringer i din artikel uden din tilladelse.

Her er nogle andre fordele for artikel skriftligt og artiklen markedsføring:

* Få “Ekspert” Status når du deler din viden og ekspertise. Bare se på de mennesker, der skriver avis kolonner. Du får til at fremstå som ekspert, hvor dine artikler er bogført i et par af artikel directory hjemmesider og når du skriver om en række emner vedrørende den samme niche område.

* Du kan gøre nogle fiks preselling. Dette er især hvis din artikel appellerer til en niche publikum sultne for nogle specifikke oplysninger. På den måde, du har allerede presold dig selv, når de klikker til dit websted.

* Du får flere links til dit websted. Derefter, vil du være i stand til at forbedre din søgemaskine placering lige ved din “link popularitet”. Når din artikel er lagt på en anden persons hjemmeside eller en artikel directory, er det sandsynligt, at det vil blive der i lang tid.

* Du leverer et fremragende værktøj til at hjælpe dine affiliates. Dine affiliates vil sandsynligvis fremme du oftere og mere effektivt i forhold til dem, der ikke giver sådan hjælp.

* Det er også fremragende til at opbygge en opt-in e-mail liste. Statistikkerne viser, at gennemsnitligt en udsigten besøger din hjemmeside syv gange før du klikker på en købsordre. En konstant strøm af e-mails (med hans/hendes tilladelse) med jævne mellemrum kan hjælpe med at nedbryde “forsvar” og opbygge relationer. Desuden, når forholdet er bygget, tilbage end salg eller salg af produkter og tjenesteydelser bliver lettere.

Så skal du have en flair for at skrive i orden for dig at skrive? Absolut ikke. Du skal bare huske blot to simple regler:

* Sætte ned dine tanker naturligvis. Ligesom hvordan vil du forklare til en ven om dette emne over en kop te.

* Skriv blot. Dårlig grammatik hjælper ikke. Komplicerede sætninger og sætninger, der går og i al evighed kan ikke hjælpe dig med at få dit budskab igennem. Så gør din artikel en let læst.

Nu, hvad er en nem måde at komme i gang med at skrive? Tænk på nøgleproblemer, der din målgruppe er tilbøjelige til at have og derefter skrive en artikel, der giver løsningen. Et par vigtige eksempler her bør hjælpe kick-starte din skriftligt:

10 måder at hjælpe dig…

5 meget nyttig ressource tips, du bør vide om…

7 tidsbesparende tips til…

1 gennembrud tip der…

Du kan organisere din artikel på denne måde: en introduktion (du kan identificere problemer, dine læsere er vendt og din egen novelle eller erfaringer), listen over punkter (“løsning”) og et afsluttende afsnit (bede dine læsere til at træffe nogle foranstaltninger) .

Når du færdig med at skrive, få nogen til at dyrlægen igennem din artikel. Alternativt, kan du vente et stykke tid senere og tage et kig på din artikel igen. Forbedre det og kontrollere grammatik og stavning.

Så, er det tid til artiklen markedsføring. Indsend din artikel til artikel annoncering lister og artiklen mapper som Sørg for dine artikler er i overensstemmelse med specifikke retningslinjer kræves af udgiveren i din indsendelse.

Artikel marketing kan generere besøgende trafik til din hjemmeside som din artikler få offentliggjort og syndikerede over hele verden. Som du kan skrive og indsende flere artikler, vil trafik til dit websted helt sikkert tage fart!

Artikel skriftligt og artiklen markedsføring Basics

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.