Online konkurrencer: Tips til at hjælpe dig med at vinde mere.

Et stigende antal mennesker deltage i online konkurrencer og mange er ved at vinde præmier hver dag. For nye fejemaskiner kan det synes svært at finde hemmeligheden om, hvordan at vinde. Præmie spejdere på en af de største lotterier samfund – prizetune har lavet denne guide til at hjælpe dig med at vinde mere.

Angiv de små.

Det er naturligt at springe over arrangementer med mindre præmier og gå til de store virksomheder. Men da de får færre poster, oddsene for at vinde begivenhederne med små præmier er bedre. En mindre præmie kan ikke være så tiltrækkende, men vil du sandsynligvis have en bedre chance for at vinde den.

Angiv den skrap Ones.

Nogle hændelser kræver du at “hoppe gennem bøjlerne” at komme ind. Du kan have til at fuldføre en undersøgelse, besvare spørgsmål eller udføre nogle andre aktiviteter. Igen, vil færre folk indtaste disse typer hændelser giver dig meget bedre odds. Et par af de”hårde” vil også give dig til mail i dine poster uden at udføre nogen af deres online opgaver.

Kun indtaste dem, du virkelig ønsker.

Husk på at sweepstakes gevinst er skattepligtig indkomst. Ikke indtaste en begivenhed, medmindre du er villig til at betale skat af præmien. Mange mennesker er så ivrig for at vinde, som de indtaste konkurrencer med præmier, som de egentlig ikke ønsker. I stedet, feje smart ved at springe dem du ikke virkelig pleje om at vinde, og med fokus på dem du gør.

Følg reglerne.

Pas på ikke at overstige en event indrejse grænse. Hvis en hændelse er begrænset til én post pr. dag, og du indtaster det to gange i den samme dag, kan du blive diskvalificeret fra hele begivenheden. Faktisk er ind oftere end en begivenhed tillader hovedårsagen til folk blive diskvalificeret fra at vinde. For at sikre du ikke bliver diskvalificeret, vente mindst 24 timer mellem daglige poster. Nogle begivenhed sponsorer og deres dømme agenturer er meget strenge. De vil diskvalificere dig for undladelse af at følge deres regler.

Vær opmærksom på hvad der sker med de oplysninger, du sender.

Mange event sponsorer holde din post oplysninger fortrolige, men mange gør ikke. I virkeligheden, er nogle arrangementer lavet udelukkende for at generere postlister. Hvis du ikke er interesseret i at modtage forsendelser, holde dine øjne åbne for opt-out-information hver event kan give. Normalt vil du have mulighed for at udelukke dig selv fra mailing-lister, når du indtaster en begivenhed, men med andre kan du kun fjerne dig selv senere. Hvis du er bekymret om at modtage uønsket e-mail, kan du overveje at oprette en anden “smide væk” e-mail-konto. Denne måde du kan hjælpe med at isolere din primære e-mail-konto fra uønskede forsendelser. Hvis din internetudbyder giver dig kun én e-mail-konto, tilbyder de sandsynligvis flere konti for et mindre gebyr. Der er også masser af steder online hvor du kan oprette en e-postkasse uden beregning.

Det er hurtigt og nemt at få en gratis e-mail-konto via en af disse tjenester. Mange af dem også tillade at bortfiltrere uønskede meddelelser.

Vær ikke bange for at afhente en blyant engang imellem!

Online indtastning er populære, fordi det er så nemt. Der er ingen stempler eller konvolutter at bekymre sig om. Men nogle begivenheder, der tillader kun en on-line løsning vil give flere mail-in poster. Dette kan give dig en stor fordel i forhold til alle andre, der kommer ind online kun én gang. Tjekke deres officielle regler for at se, hvilke hændelser der tillader flere mail-ins.

Komme i gang med online konkurrencer.

Nu har du bare at finde konkurrencer til at indtaste. Et godt sted at starte er på Fællesskabets konkurrencer – eller de har tusindvis af præmier opført med præmie værdier af mere end $13,995,490.00. Hvis du ønsker at fremskynde dine indtastninger kan du bruge en tjeneste som hvor du kan indtaste hundreder af konkurrencer hver dag med et enkelt klik. Held og lykke…

Online konkurrencer: Tips til at hjælpe dig med at vinde mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.