Bestemt, konceptet bag filmen laminering er let at forstå. Det simpelthen kan koges ned til at tage de ekstra skridt, der er nødvendige for at bevare dokumenter for at øge deres forventede levetid, som årene ruller ved at anvende en tynd, klar plast dække. Mens mange virksomheder findes der tilbyder professionel laminering tjenester, der er dem, der foretrækker at købe de nødvendige værktøjer, som vil gøre det muligt for dem at anvende denne beskyttende belægning selv, for at spare på udgifterne for at pådrage sig en professionel Laminator. For at tage på sådan en opgave, men er det bedst at arm dig selv med et par af de “tricks af handel”, der vil sikre en glattere, nemmere proces og et mere attraktivt resultat.

“Dos” af filmen laminering

1. Hvis du planlægger at gøre kold laminering, er det vigtigt at huske at den hærdetid er omkring 24 timer. Hvis udskriver ikke lov til at sidde fladt i den rette mængde tid før montering, så du vil ikke opnå maksimal vedhæftning, og resultatet vil være mindre-end-perfekte udskrifter.

2. Hvis på den anden side planen er at bruge termisk laminering, så sørg for at forlade en menu kant for udskrifter med en tung farvedækning.

3. Vær sikker på at give tilstrækkelig tid til de udskrevne dokumenter til tørre, før du anvender laminering. Ikke mindre end fire timer bør tillægges denne del af processen, for at sikre optimale resultater.

4. gøre dit bedste for at kontrollere niveauet af fugtighed i det område, hvor der behandles af udskrifter. Hvis det ikke er muligt, så tag tid til at bruge en hårtørrer for at fjerne enhver dvælende fugt.

5. selv om du kan vælge at anvende en kold laminant, er det bedst at bruge nogle varme under processen. Ved at sikre, at den øverste rulle forbliver på 120 grader Fahrenheit, vil laminering nyde større vedhæftning.

6. efter øver lidt på nogle ekstra prints, gør det til en vane at gnide ned de udskrevne dokumenter med isopropylalkohol før laminering processen begynder. Dette kan opnås ved at hælde en smule alkohol på en blød klud og forsigtigt tørre print, re fugte kluden når det er nødvendigt.

7. for at opnå en højere grad af kvalitet for din færdige udskrifter, bruger lav-Smelt laminering film og hæve temperaturen til omkring 210 grader Fahrenheit. Derudover kan enten dobbelt eller tredobbelt hastighed, afhængigt af hvad giver et bedre resultat for særlige print og laminator, der bruges.

Et par laminering “Don’ts”

1. må ikke begå fejlen at bruge overdreven varme eller kører laminator i for langsomt et tempo, eller delaminering bliver resultatet.

2. laminators bør aldrig efterlades inaktiv, når temperaturen er på, eller de vil udvikle hotspots, som vil forårsage boblende i varmere områder og forsølvning i dem, der er koldt.

3. bare fordi blækket ikke føles våde betyder ikke, at print ikke blive overdrevent fugtet af alt for meget fugt. Under disse betingelser, vil print faktisk absorbere fugt, der bør fjernes før laminering.

4. udskrifter og laminering forsyninger () bør aldrig gå udendørs uden at have ekstra beskyttelse af menuen kanter eller kanter, der er blevet forseglet med udendørs vandtæt tape.

For dem, der er nye til print laminering processen, de nødvendige forsyninger kan fås gennem print detailhandlere, og er også til salg via internet-søgninger. De særlige værktøjer, der måtte være nødvendige for sådan en virksomhed omfatter en laminering maskine, patron, varme og kolde klæbestoffer og andre diverse genstande.

Forstå, at for nybegyndere, film laminering kan til tider være frustrerende- og dyre-indtil teknikkerne er perfektioneret og opnår de ønskede resultater. I mellemtiden, udøve tålmodighed og indse, at meget af processen kan kalde for en smule af eksperimenter, som du går.

Hvordan du beskytter dine papirer med filmen laminering
Tagged on:                 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.