Hvert år forberede millioner af vordende forældre deres nye baby ankomst.

At bringe en nyfødt hjem kan være en spændende men stressende og forvirrende oplevelse.

En ny baby hyppig gråd kan også være en kilde til angst for uerfarne forældre. Ifølge en nylig undersøgelse foretaget af pårørende Advisory Board, indrømme 94 procent af første gang mødre til følelse stress, når deres babyer græder og kan ikke blive trøstet.

Selv om babyer græde for en række årsager, er fordøjelsesproblemer, som spædbarn gas, en almindelig årsag. Spædbarn gas påvirker mere end 2 millioner børn om året. Mens overskydende gas kan være ubehageligt for en baby, er det vigtigt for forældre at huske, at det ofte er et midlertidigt problem.

“Først, det er vigtigt, at forældre med spørgsmål eller bekymringer vedrørende deres spædbørn taler med deres børnelæge. Men forældre kan hjælpe med at forebygge og reducere gas ved at sikre, at barnets mund danner en god forsegling omkring bryst eller flaske og undgå visse fødevarer samtidig amning,”siger Dr. James Sears, børnelæge og medforfatter af”Baby bog.” “Jeg vil også anbefale en over-the-counter behandling, såsom spædbørns Mylicon Gas Relief dråber, sikkert lindre gas og gøre barnet mere komfortable.”

De vigtigste symptomer på spædbarn gas omfatter ukontrollabel gråd og baby trække hans eller hendes ben op i oprullet stand, som for at lindre smerter. For at lindre disse symptomer, kan mange forældre finde over-the-counter simethicone dråber. Faktisk sagde 95 procent af nybagte mødre adspurgte i forbindelse med pårørende Advisory Board undersøgelse, der forsøgte Mylicon dråber behandling gives nogle relief til deres babyer.

Almindelige årsag til hyppige spædbarn gråd kunne pege på fordøjelsesproblemer
Tagged on:                 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.